1.2. iPhone (iOS)

Alles wat je moet weten over mobiele meldingen op iPhone!

⚠️ Je hebt minimaal een iPhone 8 en iOS 16.4 of hoger nodig om meldingen te kunnen ontvangen. Als je niet kan updaten naar versie 16.4 of hoger, betekent dit helaas dat je toestel onze mobiele meldingen niet ondersteunt.

• Om te weten welke iPhone of iOS je hebt, ga naar Instellingen > Algemeen > Info.

• Om je iOS-versie bij te werken, ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.

Voor meer info, klik hier.

🔔 1. Meldingen aanzetten

1. Open de WTMG-website op jouw smartphone.

2. Voeg WTMG toe aan je beginscherm:

• Klik op "Delen" (verschillende locatie per browser. Zie hieronder ⬇️).

• Safari

• Firefox

• Chrome

• Click "Zet op beginscherm".

3. Open WTMG vanaf het beginscherm, log in op je account en zet meldingen aan. 🎉 ➡️ Actieve mobiele meldingen worden nu weergegeven in je accountinstellingen.

🔕 2. Meldingen uitzetten

1. Ga naar Account op WTMG.

2. Klik op het prullenbakicoontje om notificaties uit te zetten.

💡3. FAQ

Mobiele meldingen aanzetten

Waar kan ik mijn mobiele meldingen beheren?

Je kunt je mobiele notificaties beheren via je account.

Ontvang ik nog steeds e-mails als ik mobiele notificaties aanzet?

Ja, je krijgt nog steeds een melding per e-mail als je een chatbericht ontvangt.

Hoe kan ik zien of mijn mobiele meldingen zijn aagezet?
Kan ik mobiele meldingen ontvangen op verschillende toestellen?

Ja, natuurlijk! Log in op WTMG, ga naar je account en schakel de meldingen voor het nieuwe apparaat in. Je verschillende apparaten verschijnen in je accountinstellingen.

iPhone (iOS)

Wat is de minimumvereiste voor mobiele meldingen?

Je hebt minimaal een iPhone 8 en iOS 16.4 of hoger nodig om meldingen te kunnen ontvangen. Als je niet kan updaten naar versie 16.4 of hoger, betekent dit helaas dat je toestel onze mobiele meldingen niet ondersteunt.

• Om te weten welke iPhone of iOS je hebt, ga naar Instellingen > Algemeen > Info.

• Om je iOS-versie bij te werken, ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.

Voor meer info, klik hier.

Hoe kan ik zien welke iOS-versie ik heb?

Ga naar Instellingen > Algemeen > Info.

Waarom zie ik geen informatie over meldingen in mijn account?

Er zijn twee mogelijkheden:

1. Het is mogelijk dat je telefoon geen meldingen ondersteunt. Kijk hier om te zien welke apparaten worden ondersteund (meestal vanaf iPhone 8).

2. Misschien moet eerst je iOS-versie bijwerken. Meldingen werken vanaf iOS 16.4 of hoger. Lees hier hoe je je iOS bijwerkt.

Hoe kan ik mijn iOS-versie bijwerken naar 16.4 of hoger?

Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.

Hoe voeg ik WTMG toe aan mijn beginscherm?
  • Klik op "Delen" (verschillende locatie voor elke browser. Zie hieronder ⬇️).

1. Safari

1. Firefox

1. Chrome

• Click "Zet op beginscherm"

Open WTMG vanaf het beginscherm, log in op je account en zet meldingen aan.

Anderen

Waarom kan ik WTMG niet vinden in de App Store?

WTMG heeft nog geen app. Het bouwen en onderhouden van een app vraagt heel veel werk, wat we momenteel met een team van drie niet aankunnen. Voor de meldingen gebruiken we een technologie die "Web Push Notifications" heet.

Last updated