1.1. Android

Alles wat je moet weten over mobiele meldingen op Android!

๐Ÿ—จ๏ธ Tip: onze mobiele meldingen werken het beste in Chrome, maar probeer het gerust uit in de browser van je voorkeur. Let op: Firefox en Lilo ondersteunen onze mobiele meldingen niet.

๐Ÿ”” 1. Meldingen aanzetten

1. Open WTMG op je telefoon en log in op je account.

2. Ga naar Account.

3. Klik op Zet meldingen aan. ๐ŸŽ‰

Actieve mobiele meldingen worden nu weergegeven in je accountinstellingen.

๐Ÿ”• 2. Meldingen uitzetten

1. Ga naar Account op WTMG.

2. Klik op het prullenbakicoontje om notificaties uit te zetten.

๐Ÿ’ก3. FAQ

Mobiele meldingen aanzetten

Hoe kan ik zien of mijn mobiele meldingen zijn aangezet?
Wat moet ik doen als mijn browser mobiele meldingen specifiek voor WTMG blokkeert?

Als je een foutmelding krijgt waarin staat dat je browser momenteel mobiele meldingen voor WTMG blokkeert, moet je je browserinstellingen bijwerken of resetten.

Zo doe je het in Chrome:

1. Open WTMG op je telefoon > Klik op het menu linksboven

2. Klik op "Toestemmingen"

3. Klik op "Meldingen"

4. Zet meldingen aan voor WTMG

Mijn mobiele meldingen zijn aangezet, maar het werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Dit betekent hoogstwaarschijnlijk dat alle mobiele meldingen van je browser worden geblokkeerd, en dat je ze moet aanzetten.

1. Open Chrome op jouw telefoon > Klik op de 3 puntjes (rechtsboven) > Instellingen

2. Klik op "Meldingen"

3. Klik op "Alle Chrome-meldingen"

Wanneer meldingen zijn aangezet, wordt dit in het groen weergegeven (stap 4).

Wat moet ik doen als mijn browser geen mobiele meldingen ondersteunt?

Als je browser geen mobiele meldingen ondersteunt, kan je gewoon een andere browser gebruiken om ze in te schakelen. Makkelijk!

Mobiele meldingen beheren

Waar kan ik mijn mobiele meldingen beheren?

Je kunt je mobiele notificaties beheren via je account.

Kan ik mobiele meldingen ontvangen op verschillende toestellen?

Ja, natuurlijk! Log in op WTMG, ga naar je account en schakel de meldingen voor het nieuwe apparaat in. Je verschillende apparaten verschijnen in je accountinstellingen.

Meldingen per e-mail

Ontvang ik nog steeds e-mails als ik mobiele notificaties aanzet?

Ja, je krijgt nog steeds een melding per e-mail als je een chatbericht ontvangt.

Last updated